Tre enkla steg till att spela bingo på nätet

 

Att spela bingo på nätet är inte alls svårt. Vi guidar dig till att komma igång med onlinebingo i tre enkla steg.

 
1) För att kunna spela bingo på nätet måste du registrera dig som medlem på en bingosajt på nätet. Det finns mängder av bingohallar på nätet och alla har sina för- och nackdelar. Det är svårt att rekommendera vilken bingohall du ska välja. Gå gärna på din magkänsla och om du känner någon som brukar spela bingo på nätet så kanske han eller hon har några tips. Det man kan kolla efter när det gäller bingosajter är framförallt om sajten känns trygg, stabil och säker att spela på, om det finns tillgång till support ifall man har några frågor eller stöter på problem, ifall bingohallen är generös med bonus och vinster, om det finns ett stort spelutbud samt hur användarvänlig sajten är. Eftersom det är helt gratis att registrera sig på en bingosajt så gör det absolut inget om du registrerar dig på flera stycken för att prova dig fram till vilken som du känner dig mest hemma på.
 
2) De allra flesta bingohallar på nätet erbjuder en välkomstbonus till nya spelare. Det innebär helt enkelt att du får en viss summa pengar att spela bingo gratis för. Pengarna kommer direkt in på ditt spelkonto när du har registrerat dig på sajten. Du behöver alltså inte själv sätta in några pengar. Att utnyttja bingobonus är ett bra sätt att lära känna olika bingosajter. De flesta bingohallar erbjuder också insättningsbonus när du sätter in pengar för första gången och även bonussystem eller lojalitetsprogram för sina befintliga spelare.
 
3) För att köpa dina första brickor kan du alltså använda dig av din bingobonus. Du kan alltså spela gratis bingo på nätet. Prova dig gärna fram bland olika bingovarianter och testa också andra spel och funktioner på sajten för att lära känna bingohallen. När du köpt dina brickor är det bara att luta sig tillbaka och hålla tummarna för att det är du som vinner storvinsten. Så enkelt är det att komma igång och spela bingo på nätet.